Putkiasennus, KVV-työnjohto ja valvonta

Tavanomaiset putkiasennukset

Olipa kyseessä keittiöhanan vaihto toimivampaan, uuden vettä säästävän suihkun tai wc-istuimen asennus tai koko kylpyhuonetilan saneeraus uusine putkituksineen LVI-Vikapalvelu auttaa. Wc-istuinten, hanojen ja muiden laitteiden huolto järjestyy

Pienet toimeksiannot toteutetaan siinä missä suuremmatkin asennustyöt. Apuna voidaan käytettää yhteistyökumppaneita. Kalusteet, hanat ja muut tavikkeet toimitetaan asennuksen yhteydessä.

Palvelua on tarjolla myös "virka-ajan" ulkopuolella. Laitteiden ja järjestelmien käytössä ja kunnossapidossa annetaan opastusta ja koulutusta kiinteistönomistajille ja muulle käyttö- ja hoitohenkilökunnalle

Tarvittavat kiinteistöjen vesijohtojen ja viemäreiden asennusluvat on kunnossa.

Pellettilämmityslaitteiden asennus, huolto ja korjaus

Uusimpana palveluna on pelletti- ja muiden uusisutuvan energian lämmityslaitteiden ja järjestelmien asennus, huolto ja korjaus. Yrittäjä on keväällä 2011 suorittanut EU-sertifiointiin tähtäävän pellettilämmityslaiteasentaja tutkinnnon. Mikäli pellettilämmittäjäksi siirtyminen kiinnostaa saat lisätietoa Pellettienergiayhdistyksestä.

Asiantuntijapalvelut

Teknisenä asiantuntijapalveluna on tarjolla, asennusavun lisäksi, KVV-työnjohtoa ja valvontaa ja muita toimihenkilöpalveluja.Laitetoimittajille voin olla apuna niin teknisessä tuessa kuin erilaisissa reklaamaatio yms. tilanteissa.